Bouwnummer

(Voorbeeld status)

Koopsom

Type

Perceeloppervlakte

Gebruiksoppervlakte

Bouwnummer

(Voorbeeld status)

Indeling


De woonkamer ligt aan de achterzijde van woning met prettige raampartijen en een deur naar de zonnige tuin

Basis indeling

Indeling basis: entree gesitueerd aan het hofje, hal met meterkast, separaat toilet, deur naar de badkamer, trap naar de verdieping en een deur naar de inpandige (fietsen)berging. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning met ramen tot aan de vloer voor veel daglicht, de woonkamer aan de achterzijde met deur naar de tuin. Tevens op de begane grond een badkamer voorzien van douche, wastafel en aansluitpunten voor de wasmachine en droger. Naast de woonkamer is de slaapkamer op de begane grond gesitueerd met een draai-kiepraam tot aan de grond en fraai uitzicht op de tuin.

Eerste verdieping

Op de verdieping een overloop met standaard een tweede badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel, riante slaapkamer aan de voorzijde (mogelijkheid om hier 2 kamers van te maken), technische ruimte en nog een ruime kamer aan de achterzijde van de woning.

Hier staat nu andere tekst.

2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan
VB2

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken?
Neem dan contact op met Van der Werf Makelaars op
telefoonnummer: 0347 – 371324 of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.