Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


De living is licht en praktisch met een open keuken en een schuifdeur naar een inpandige loggia.

Basis indeling

Via de centrale hal met lift bereikt u de eerste verdieping. Deze “vreemde eend in de bijt” is zeker niet de minste. Dit tweekamer appartement is circa 41 m² en in het midden gelegen aan de voorzijde van gebouw.
Indeling: entree, hal met meterkast, technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatie en een separaat toilet. Het appartement beschikt over een royale slaapkamer met vrij uitzicht over de polder en hoe luxe een inloopkast! Via de inloopkast geeft een schuifdeur toegang tot de royale badkamer met douche en wastafel en opstelling wasmachine en droger. De living is licht en praktisch met een open keuken en een schuifdeur naar een inpandige loggia/buitenruimte van circa 4 m2. Ook hier weer het heerlijke vrije uitzicht! Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats. De berging bevindt zich op de begane grond naast de centrale toegangsdeur.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.