Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


Royale slaapkamer met vrij uitzicht over de polder.

Basis indeling

Via de centrale hal met lift bereikt u de eerste verdieping. Dit appartement van circa 77 m² is gelegen aan de voorzijde van gebouw.
Indeling: entree, hal met technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatie, meterkast, badkamer met douche en wastafel en opstelling wasmachine en droger en tot slot een separaat toilet. De twee royale slaapkamers hebben ook weer vrij uitzicht over de polder. De living is royaal met open keuken en een schuifdeur naar een inpandige loggia/buitenruimte van circa 4 m2. Ook hier weer het heerlijke vrije uitzicht! Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats. De berging bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.