Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


Onder alle weersomstandigheden van het uitzonderlijke uitzicht genieten in de loggia.

Basis indeling

Via de centrale hal met lift bereikt u de eerste verdieping. Dit appartement van circa 76 m² is gelegen aan de achterzijde van gebouw.
Indeling: entree, hal met inpandige berging voor fietsen e.d., technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatie, meterkast, badkamer met douche en wastafel en opstelling wasmachine en droger en tot slot een separaat toilet. Het appartement beschikt over een twee fijne slaapkamers, waarvan de masterbedroom over een inloopkast beschikt. De lichte living met open keuken heeft veel raampartijen rondom en een schuifdeur naar een inpandige loggia/buitenruimte van circa 5 m2. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.