Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


De ruime lichte living met open keuken heeft veel raampartijen rondom en een deur naar het heerlijke riante terras.

Basis indeling

Op de begane grond aan zijkant van het gebouw ligt dit royale driekamer appartement van circa 81m².
Indeling: entree, hal met kruipruimte, extra inpandige bergruimte met mogelijkheid voor de wasmachine en droger opstelling, technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatie, meterkast, badkamer met douche en wastafel en tot slot een separaat toilet. Het appartement beschikt over een twee fijne slaapkamers. De ruime lichte living met open keuken heeft veel raampartijen rondom en een deur naar het heerlijke riante terras van circa 14 m2 met vrij uitzicht over het polderlandschap. De berging bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.