Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


De ruime lichte living met open keuken is op de het polderlandschap georiënteerd.

Basis indeling

Op de begane grond aan de voorzijde van het gebouw ligt dit royale driekamer appartement van circa 80 m².
Indeling: entree, hal met kruipruimte, technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatie, meterkast, badkamer met douche en wastafel, opstelling voor wasmachine en droger en tot slot een separaat toilet. Het appartement beschikt over een fijne masterbedroom aan de voorzijde en een twee slaapkamer. De ruime lichte living met open keuken is op de het polderlandschap georiënteerd. Ook hier veel lichtinval door de ramen rondom en openslaande deuren een heerlijk riant terras van 16 m² met vrij uitzicht over het polderlandschap. De berging bevindt zich separaat naast het appartement op de begane grond van het gebouw. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.