Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en geeft prachtig uitzicht over het polderlandschap.

Basis indeling

De slechts twee nieuw te bouwen woningen in dit project mogen toch wel bijzonder genoemd worden. Vanuit de woning kijkt u compleet vrij weg over het polderlandschap. Op eigen terrein plek voor uw auto’s en een heerlijke, besloten tuin. Het ontwerp van de woningen is onder architectuur tot stand gekomen en hebben een bijzonder fraaie gevel met licht metselwerk, grote raampartijen en houten elementen. De entree is verdiept in de gevel en de frans balkons op de verdieping maken het geheel af. Uiteraard worden de woningen gasloos gebouwd met eigen warmtepomp, voorzien van vloerverwarming, isolatieglas en zonnepanelen. Alles volgens de laatste eisen. Achter in de tuin komt een houten berging. De woonkamer wordt in de basis standaard uitgebouwd aan de achterzijde.
Indeling: entree, hal met kruipruimte, meterkast, toilet en trap naar de eerste verdieping. Middels royale openslaande deur toegang tot de open keuken aan de voorzijde met vrij uitzicht. Een lichte en ruime living met zij-ramen en schuifpui naar de tuin. Eerste verdieping: overloop, masterbedroom aan de achterzijde met nog een tweede slaapkamer, aan de voorzijde van de woning de badkamer met toilet, douche en wastafel en nog een derde royale slaapkamer. Zolderverdieping: vaste trap naar zolder met technische ruimte en mogelijkheid voor een extra kamer.
De voor en achtergevel zijn op de 2e verdieping voorzien van een kopgevelraam met lekker veel daglicht. De besloten achtertuin biedt veel privacy omdat deze grenst aan de enorm diepe achtertuinen van de Dorpsstraat. Een slootje aan de achter-grens van het perceel maakt het landelijke gevoel af. Geen dertien in een dozijn woningen, maar echte architectuur en dat aan de rand van dorp Hagestein. Wij vragen ons oprecht af of deze kans zich ooit nog voordoet.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.