Bouwnummer

Verkocht

Koopsom

Type

Ligging

Vloeroppervlakte

Bouwnummer

Verkocht

Indeling


Bijzondere vide – bereikbaar via vaste trap – met circa 72 m2 vloeroppervlakte, ideaal voor extra slaapkamer, werkkamer of gym.

Basis indeling

Via de centrale hal met lift bereikt u de tweede en tevens bovenste woonlaag. Dit appartement van circa 141 m² is gelegen aan de achterzijde van gebouw.
Indeling: entree, hal met technische ruimte met warmtepomp en mechanische ventilatie, meterkast, extra bergruimte met mogelijkheid voor wasmachine en droger opstelling, badkamer met douche en wastafel en tot slot een separaat toilet. Twee ruimte slaapkamers waarvan één masterbedroom met inloopkast. De vrije hoogte tot aan het dak – met dakramen – in de living en de bijzondere vide – bereikbaar via vaste trap – met circa 69 m2 vloeroppervlakte, ideaal voor extra slaapkamer, werkkamer of gym geven dit appartement een ongekend gevoel van ruimte en licht. De inpandige loggia/buitenruimte van circa 5 m2 is bereikbaar via een schuifdeur. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats. De berging bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw op de begane grond.
Wonen in Boerderij 1874 is landelijk wonen in het karakteristieke dorp Hagestein en het historische Vianen om de hoek. Dit gloednieuwe woongebouw in Hagestein is al bij voorbaat uniek. Uniek vanwege de geweldige ligging, het hedendaagse comfort en het allereerste appartementengebouw in dorp Hagestein. De boerderij wordt omringd door polderlandschap met schitterende uitzichten over de weilanden. De dertien appartementen bieden de nieuwe bewoners een hoge mate van luxe en comfort. Ontwerp, indeling en afwerking zijn tot in detail uitgewerkt en afgestemd op de woonwensen van nu. Vanzelfsprekend zijn daarbij vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen.
2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Wilt u de verkoopstukken ontvangen?

De voorbereidingen voor de verkoop van Boerderij 1874 in Hagestein zijn in volle gang. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken? Neem dan contact op met de makelaar of meld u via het formulier aan als belangstellende. U ontvangt dan bij start verkoop de verkoopstukken per e-mail.