Locatie

Hagestein

Ruimte om te genieten
Boerderij 1874 geeft ruimte in de breedste zin van het woord. Ruimte omdat u hier midden in een schitterend weidelandschap woont, maar ook ruimte om uzelf te zijn. Het dorpsgevoel in Hagestein is sterk en het verenigingsleven speelt een belangrijke rol. De sfeer is prettig en bewoners gaan op een ongedwongen manier met elkaar om. Hier is een goede balans tussen verbondenheid en vrijheid.

2020093 Logo Boerderij 1875_cyaan

Groen en water om te ontspannen
Met het Hagesteinse Bos, zwemplas Everstein en natuurgebied Middelwaard waar paarden en ossen vrij grazen om de hoek,
biedt Hagestein volop mogelijkheden voor recreatie. Waai heerlijk uit langs de Lek om vervolgens uit te rusten met een kop koffie bij eetcafé de Lekdijk.

Winkels en bereikbaarheid
Hagestein ligt centraal in Nederland, vlakbij de snelwegen A2 en A27. Met het openbaar vervoer is Hagestein bereikbaar met de bus. Lijn 44 verbindt Hagestein met Houten en Vianen. Houten heeft een NS station en met de trein bent u vanuit Houten in 15 minuten op Utrecht Centraal.

Voor de dagelijkse boodschappen bent u nu nog aangewezen op de naastgelegen historische stad Vianen. In 15 minuten fietsen bent u al in het gezellige centrum van Vianen. Aan de Voorstraat – de winkelstraat van Vianen- vindt u de kleine lokale ondernemer tot aan de bekende winkelketens. Voor een gezellig avondje op het terras bent u in Vianen ook op de juiste plek. Op het terrein naast het dorpshuis in Hagestein is op de woensdagochtend een gezellige weekmarkt te vinden. Bovendien liggen sportverenigingen, zorgvoorzieningen en scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) in de directe omgeving van Hagestein. Vanaf december 2021 kunt u ook terecht bij de supermarkt in Hoef en Haag, waar ook een basisschool en dorpshuis wordt gerealiseerd.